Bergharen - Ploegstraat renovatie groen

De gemeente gaat het groen, de verharding en de speelplek in de Ploegstraat opknappen. We vervangen beplanting en bomen. Ook kijken we naar de functie en plekken van de hekken en palen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Voorbereiding en uitvoering Renovatie groen Ploegstraat pas in 2022 (bewonersbrief 4 mrt 2021) Helaas heeft de voorbereiding van het beplantingsplan voor de Ploegstraat vertraging. Dit project starten we in 2022 weer op. Het project de Ploegstraat breiden we uit met de Stuifstraat. Ook halen we het regenwater van de wegen van het riool af. Dit regenwater stroomt dan af naar het groen in plaats van de put. Door deze toevoeging gaat het ons niet lukken om dit jaar de werkzaamheden voor te bereiden en uit te voeren. Zodra het project Ploegstraat en Stuifstraat weer wordt gestart informeren we u hierover.

De gemeente gaat najaar 2021 het groen renoveren. Bewoners ontvangen binnenkort hiervoor een ontwerpplan. Vragen hierover? Neem dan contact op met werkvoorbereider Marsha de Kraker via telefoonnummer 088 432 7000.

Reacties

Prima idee om deze groenvoorziening te renoveren. Zodra dit afgerond is bied ik aan om de voetbaltrapmuur opnieuw te schilderen.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-02-2021