Skatebaan / Stepbaan

Graag zou ik zien dat er voor de jeugd uit Bergharen een skatebaan wordt gerealiseerd. Er is weinig te doen voor de jeugd en er wordt ook in Bergharen veel g . Ze zijn in beweging en hebben lol met elkaar. De Uitloper zou de ideale lokatie zijn aangezien dit in de dorpskern ligt en de ruimte ligt al klaar. De jeugd is al veel daar om te hangen en een balletje te trappen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Gemeente heeft overlegd met initiatiefnemer en de leefbaarheidsgroepen. Samen is afgesproken te gaan voor een pumptrack bij Schaarweide. De wethouder is positief over dit idee en steunt het. Zie hiervoor project Schaarweide - Pumptrack

Er is in april een afspraak gepland met wethouder Paul Loermans.

Wat een leuk idee! Wethouder Paul Loermans zou graag in gesprek gaan over dit idee. Wilt u contact met mij opnemen zodat ik een afspraak kan plannen. s.van.de.wetering@drutenwijchen.nl groet, Sanne van de Wetering-Kappert

Reacties

Er zijn inmiddels afspraken gemaakt met de gemeente en met de initiatiefnemer van de pumptrackbaan in Wijchen-West. De contacten met Schaarweide zijn al gelegd.

Antwoord

Prima aanvulling om de jeugd jongere in beweging te houden en de breedte van de sporten aan te bieden πŸš΅πŸΌβ€β™‚οΈπŸš΄β€β™‚οΈπŸ‘πŸ»

Antwoord

Top idee!!!

Antwoord

Ik wil graag bij dit gesprek aanwezig zijn. Wellicht samenwerken met Hernen om gemeenschappelijk op te trekken.

Antwoord

Geweldig idee, leuk voor de oudere jeugd.

Antwoord

Top plan.... Uitloper is de plek bij uitstek om activiteiten voor de jeugd verder uit te breiden... Skatepark / stepbaan naast de voetbal/basketbal kooi een mooie aanvulling voor de jeugd van Bergharen om lekker in de buitenlucht te spelen /sporten.

Antwoord

Wat een goed initiatief. De locatie is er erg geschikt voor en kinderen/jeugd kan naar buiten om te sporten. Super. Dat heeft de jeugd van Bergharen nodig!!!!!

Antwoord

Wat een goed idee. De lokatie is er helemaal geschikt voor en de jeugd kan heerlijk buiten zijn en sporten! Dat gunnen wij de kinderen van Bergharen!!!!!

Antwoord

Op deze manier kun je het buitenspelen voor de jeugd stimuleren.

Antwoord

Voor onze jeugd een mooie activiteit.

Antwoord

Goed idee, zet er ook een fatsoenlijk klimrek of ander speeltoestel bij voor de kids van 4 tot 10 jaar zoals ook in de nieuwe wijken te Wijchen geplaatst worden.

Antwoord

Goed initiatief om de oudere jeugd ook sportief te houden met name voor het buitengebied.

Antwoord

Heel fijn wanneer een dergelijk initiatief vorm kan krijgen in het dorp. Fijn voor de grote groep kinderen die hier dagelijks spelen.

Antwoord

Goed plan, buiten het de voetbalkooi is er voor tieners weinig te doen.

Antwoord

Heel belangrijk voor onze jeugd om sociaal en tevens sportief leven met elkaar te hebben!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 27-02-2021