Schaarweide - Pumptrack (Bergharen/Hernen)

Een skatepark in Hernen Leur is leuk voor zowel de jongere als oudere jeugd. Dit draagt bij aan ontmoeting en beweging. Locatie Mijlpaal of Schaarweide. Nu zoekt de oudere jeugd vermaak buiten het dorp.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Criteria

0.0%
Schaarweide - Pumptrack

Feedback van de gemeente

Gemeente heeft overlegd met initiatiefnemer en de leefbaarheidsgroepen. Samen is afgesproken te gaan voor een pumptrack bij Schaarweide. De wethouder is positief over dit idee en steunt het.

Er is in april een afspraak gepland met wethouder Paul Loermans.

Wat een leuk idee! Wethouder Paul Loermans zou graag in gesprek gaan over dit idee. Wilt u contact met mij opnemen zodat ik een afspraak kan plannen. s.van.de.wetering@drutenwijchen.nl groet, Sanne van de Wetering-Kappert

Reacties

Afgelopen week is er een gesprek geweest met een bedrijf dat pumptrackbanen aanlegt. Er wordt door dit bedrijf een eerste ontwerp gemaakt voor een pumptrackbaan van ongeveer 800m2 op het parkeerterrein grenzend aan de noordkant van Schaarweide. Met dit ontwerp kunnen we de subsidieaanvragen gaan starten.

Antwoord

Vandaag een mail gestuurd naar Schaarweide met een lijst van bijna 80 namen die dit plan ondersteunen. We wachten even af of Schaarweide dit voldoende draagvlak vindt. Als Schaarweide dit plan steunt gaan we, naast de gelden die de gemeente er in wil stoppen, zoeken naar andere subsidiegevers. We denken aan VSB-fonds, Oranjefonds, Rabobank.

Antwoord

Mooi plan. Goed voor de jonge mensen.

Antwoord

Super leuk initiatief!! Ook wat voor de wat oudere kids in onze dorpen te doen als dit er is! Goed werk geleverd door de initiatiefnemers!

Antwoord

Ik sluit me aan bij dit idee.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 12-04-2021

Ontzettend goed plan

Antwoord

Ik denk graag mee met dit idee. Zelf was ik al begonnen in de buurt van de mijlpaal om mensen te werven om mee te denken om soort gelijke aan te geven, dus laten we vooral krachten bundelen :)

Antwoord

Graag Laura! Wellicht wil jij (samen met Ellen?) op school (informeel) de animo peilen onder de ouders en kinderen? Voldoende draagvlak is uiteraard een voorwaarde voor een pumptrack op Schaarweide.

Antwoord

Ik wil graag contact met Laura Faber. Kun je me een mailtje sturen naar info@bergharenhernenleur.nlgroetAd van Tilborg

Antwoord

Beste Laura, zou jij met mij of Ad van Tilborg contact op willen nemen? Dit om jou uit te nodigen om mee te denken. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet Willie van Doornik

Antwoord

Midden in dorpskern lijkt me veel leuker, wordt dan een ontmoetingsplaats

Antwoord

Ik wil graag bij dat gesprek aanwezig zijn. Wellicht om de plannen af te stemmen met Bergharen om gemeenschappelijk op te trekken.

Antwoord

Wellicht verstandig om samen met Bergharen een gemeenschappelijke baan te leggen op Schaarweide.

Antwoord

Leuk ideešŸ˜€

Antwoord
Idee is ingestuurd op 28-02-2021